ANNONS

Det bästa knepet som jag lärde mig från en känd makeupartist som hjälper kvinnor över 50 att få ögonfransar som en supermodell på några sekunder!

Av Linda Sundberg. Skönhetsskribent. | 6 maj 2024 | 10:11 - 151.328 👁

Published

b1 (1).jpg__PID:3dbf4229-a3df-49bb-9bab-97f8540743c6

OBS: Det finns oändligt med produkter för att motverka rynkor och fina linjer, men inte när det handlar om att ge volym och skimmer åt ögonfransar för kvinnor över 50. Här är vad jag fick veta efter ett 15 minuter långt möte med en känd makeupartist om hur modeller kan förlänga sina karriärer med flera år tack vare det här okända knepet…

Att åldras kan upplevas som en berg-och-dalbana av känslor när det kommer till ens sociala tillvaro.

Å ena sidan har man stor erfarenhet och förståelse för saker och man vet hur man ska bete sig.

Å andra sidan börjar utseendet förändras vilket kan kännas ganska nedslående för självförtroendet.

När jag gick igenom den fasen förstod jag inte vad jag gjorde för fel. Jag gjorde rent bokstavligt det som man tänker att man ska göra om man vill åldras lika snyggt som ett fint vin.

Jag höll mig i form, åt hälsosamt och tränade regelbundet, jag var ute i solen, drack tillräckligt mycket vatten och följde en extremt omfattande hudvårdsrutin.

Men av någon anledning var det något med mina ögonfransar som inte kändes rätt.

De var glesare än hos de flesta andra kvinnor.

b4.jpg__PID:a3dfc9bb-9bab-47f8-9407-43c6d566c64c

Det kändes alltid som att mina ögonfransar fick mig att se 15 till 20 år äldre ut än vad jag faktiskt var

Men saken är den att det helt enkelt inte fanns tillräckligt med alternativ för mig att testa när det gällde mina fransar.

Det finns mängder med alternativ att pröva om man har problem med huden eller om man vill gå ner några kilon. Men för fransar finns det bara ett fåtal metoder och ingen av dem är särskilt bra.

Först och främst har vi de här så kallade magiska serumen som påstås få fransarna att växa. Men i själva verket är det väldigt få som fungerar. Och de som gör det är extremt dyra och ger inga omedelbara resultat.

Och så har vi mascaror som används för att förlänga fransarna. Men problemet är att de smetar och gör fransarna fula redan en timme efter att man har lagt på dem. Och om man inte märker det kan det bli ganska pinsamt när man får syn på sig själv i spegeln när man kommit hem…

b5.jpg__PID:9bab97f8-5407-43c6-9566-c64c4ade4f6d

Andra mascaror smetar och gör fransarna fula redan en timme efter att man lagt på den

Och slutligen finns det lösögonfransar som man kanske kan lita på mer än mascara. De är tåligare och man vet att de gör sitt jobb. Men bara tack vare de självhäftande kemikalierna som används för att de ska sitta på plats. Och det gör otroligt ont att ta bort dem efteråt.

Men inte bara det, de förstörde dessutom mina egna ögonfransar. Och jag tappade de få fransar jag hade kvar efter att jag börjat använda de här lösögonfransarna…

Jag insåg att detta inte var hållbart. Så jag gav helt enkelt upp…

Lisa, min bästa väninna sedan åratal tillbaka, förstod att det var något fel eftersom jag var mer tillbakadragen än jag brukade vara. Men hon visste såklart inte vad.

En dag sa hon att hon tyckte att jag skulle komma ut och träffa lite nya människor.

Så hon bjöd med mig på en fest som en av hennes gamla klasskompisar hade kommit från Italien för att vara med på.

Men det här var inte vilket event som helst. Det var ett alldeles särskilt tillfälle där framstående personer inom modeindustrin träffas och nätverkar inför kommande projekt...

Och på den festen presenterade hon mig för Sofia Marchesi, den geniala makeupartisten bakom några av vår generations mest uppmärksammade supermodeller!

b2.jpg__PID:36303dbf-4229-43df-89bb-9bab97f85407

Sofia Marchesi, den geniala makeupartisten bakom några av vår generations mest uppmärksammade supermodeller!

Hon tyckte att det var imponerande att jag förstod hur stor skillnad det kunde göra att ha vackra ögonfransar och avslöjade en branschhemlighet för mig, nämligen att snygga fransar kunde förlänga supermodellernas karriärer med flera år efter det att de fyllt 40...

Makeupartisten för supermodeller: "Hemligheten bakom den "hypnotiska blicken" som man ser hos modeller i reklamfilmer är inte färgen eller formen på deras ögon. Det är ögonens inramning som gör hela skillnaden!"

Har du någonsin undrat varför vissa kvinnor har så vackra ögon?

Det handlar inte om färg, form, ålder eller hudfärg. Professionella makeupartister vet att hemligheten med att få en förtrollande blick är att ha mer framträdande fransar.

Har du någonsin lagt märke till hur vissa supermodeller åldras så elegant medan andra inte gör det i samma utsträckning?

Sofia berättar att de faktiskt använder sig av den här "branschhemligheten" för att förbättra längden, volymen och glansen på ögonfransarna på bara några sekunder före inspelningen.

Och som ett resultat av detta kan dessa världsberömda supermodeller, som bokstavligen tjänar miljoner på sitt utseende, förlänga sina karriärer ytterligare några årtionden efter att de fyllt 40.

(ja, inklusive de som du tänker på just nu.)

Så hon rekommenderade mig att använda denna Pro-Age Mascara som har exakt samma ingredienser som de använder före inspelningar. Men den är också mycket mer prisvärd än den som används i professionella studior.

b6.jpg__PID:c9bb9bab-97f8-4407-83c6-d566c64c4ade

Den här formulan hjälper nämligen till att styla och förlänga fransarna på några sekunder!

Den ser också till att fransarna inte kladdar på grund av svett, rinnande ögon, regnväder, solglasögon och annat, för i professionella inspelningsstudior där producenterna bara har begränsad tid på sig att förbereda modellerna och börja fotografera har de inte råd att slösa bort en enda sekund.

Så därför använder de "VitaeCharm Formula" i de här produktionerna.

Den ger fransarna volym och lyster på bara några sekunder. Den tål alla väderförhållanden. Och du kan enkelt avlägsna den med ljummet vatten när det är dags att tvätta bort den.

Den har bokstavligen hjälpt hundratals supermodeller med de högsta inkomsterna att förlänga sina karriärer med flera årtionden och hålla sig kvar i branschen när de är i 40-, 50-, 60- och till och med 70-årsåldern!

Och detta genom att den endast innehåller de mest hälsosamma, naturliga ingredienserna som vårdar och gynnar fransarna i det långa loppet. Över 50% av formulan är faktiskt vattenbaserad och den är också berikad med välgörande ingredienser som arganolja som ger näring åt fransarna så att de inte faller av lika lätt.

b3.jpg__PID:4229a3df-c9bb-4bab-97f8-540743c6d566

Är det där verkligen mina ögon? Jag hade ingen aning om att de kunde bli så vackra om bara omständigheterna var rätt.

Men det jag gillade allra mest med den här Pro-Age Mascaran är tub-effekten. Den gör det superenkelt att applicera nästan varenda frans för sig och får mascaran att sitta perfekt i flera timmar. Inget blir kladdigt!

Att bara använda VitaeCharm Pro-Age Mascara hjälpte mig att:

  • Tillföra volym och lyster till mina ögonfransar,
  • Göra dem redo för en kväll ute på 20 bara sekunder,
  • Slippa oroa mig för väder, solglasögon och rinnande ögon,
  • Enkelt tvätta bort den med ljummet vatten när jag kommer hem,
  • Och se fantastisk ut på varje bild sedan jag började använda den!

Om du är intresserad av VitaeCharm Formula kan du enkelt klicka här och upptäcka det rekommenderade sättet att använda den för att få bästa möjliga resultat!

“Behöver jag verkligen en Pro-Age Mascara?”

Självförtroendet är själva grunden. Och att veta att du ser bra ut är definitivt ett enkelt sätt att få det.

Många av oss har spenderat tusentals och åter tusentals kronor på hudvårdsprodukter, krämer, lotions och till och med så kallade "magiska serum" som knappt gör någon skillnad.

Men om du är som jag och vill ha verkliga, konkreta resultat som du kan se direkt, då skulle jag definitivt rekommendera att investera i pro-age mascara.

Den är otroligt prisvärd och du får resultat nästan direkt, vilket gör det betydligt lättare att förlänga, styla och vårda dina ögonfransar när du ska iväg och även när du ska tvätta bort den.

Livet är alldeles för kort för att du inte ska ta tillfället i akt och åter igen bli lika snygg som i dina allra bästa år. Ge den ett försök!

b7.jpg__PID:97f85407-43c6-4566-864c-4ade4f6d2055

Få en exklusiv VitaeCharm Pro-Age Mascara med specialrabatt ♥ >>>

Du kan ta del av detta unika erbjudande i endast 3 dagar!

pack3.jpg__PID:d53d4b22-4713-4470-9ea4-d848a17cf155

LÄSARKAMPANJ UNDER BEGRÄNSAD TID: Om du beställer nu får du upp till 75% rabatt på VitaeCharm Pro-Age Mascara™. Endast tillgänglig här. Gäller endast de första 200 kunderna.

TA DEL AV DIN EXKLUSIVA RABATT OCH FÅ DIN PRO-AGE MASCARA MED UPP TILL 75% RABATT IDAG