ADVERTORIAL

Den här mascaran ger volym och glans till ögonfransarna på 20 sekunder. Och 62-åriga Birgitta har varit överallt i landets nyheter på grund av det!

Av Elsa Larsson. Skönhetsskribent. | 5 maj 2024 | 11:11 am EST - 251.328 👁

Published

banner_eu2.jpg__PID:7dfc2089-732c-4044-a771-ab7867861e23

"Ingen trodde att det var möjligt", sa forskningschefen på VitaeCharm efter lanseringen av deras senaste genombrytande formula. Han och hans team vann just Ageless Beauty Awards eftersom naturligt långa tunna och glesa ögonfransar tidigare lät omöjligt utan att ta hjälp av starka kemikalier eller fransförlängningar. Idag är det en realititet - det har redan hjälpt 62-åriga Birgitta efter att hon genomgått en 8 månader lång cytostatikabehandling. Och hennes ansikte har synts överallt i nyheter och sociala medier över hela Sverige.

VitaeCharm Pro-Age Mascara - För omedelbart längre och fylligare fransar.

Vad får man när man förser 11 världsberömda forskare med totalt 231 pålitliga ingredienser från hela världen och ger dem hela 37 månader för att testa och förfina en ny formula? Jo, man får en banbrytande mascara som kan förlänga även de tunnaste och mest glesa fransar utan att orsaka rodnad, klåda eller irritation, och göra allt detta på mindre än 20 sekunder.

Tycker du det känns som att alla lägger märke till hur korta och glesa dina fransar är? Trött på att använda mascaror och förlängningar med starka kemikalier som orsakar allergiska reaktioner och försvagar dina ögonfransar? Då ska du ta en titt på denna banbrytande pro-age mascara eftersom den inte bara hjälper kvinnor över 60 att få fransar som skulle kunna göra en 21-åring avundsjuk, utan samtidigt också berikar och vårdar dina fransar.

a2.jpg__PID:65863579-9fc4-4266-8bf5-d607e1b5de91

Förläng fransarna på mindre än 20 sekunder med VitaeCharm Pro-Age Mascara.

En av de allra första kvinnorna att prova denna banbrytande mascara är 62-åriga Birgitta, som kommer från en liten stad i Uppland. Hennes fransar började tunnas ut och falla av efter att hon genomgått en åtta månaders cytostatikabehandling. Sedan hon började använda denna revolutionerande formula, har hennes ansikte synts överallt i nyheterna i Dalarna, Jämtland, Småland, Ångermanland och Uppland. Hennes resultat har också spridits viralt på sociala medier.

"Mina fransar såg ut som spridda konfettin efter en julfest."

Birgitta berättade att hon nyligen genomgått de värsta åren i sitt liv: "Hela min tillvaro rasade när jag fick min cancerdiagnos. Plötsligt fanns det inget utrymme för planer, mål, förhoppningar eller drömmar i livet förutom att överleva detta...

a3.jpg__PID:2ff3ea05-db36-44a6-a586-35799fc4d266

Min diagnos påverkade inte bara mitt liv och hur jag kände mig inombords, utan den förändrade också mitt utseende permanent.

"Ingenting var sig likt efter cytostatikabehandllingen. Jag kände mig inte stark som förr. Jag såg sjuk och förstörd ut. Huden var rynkig, och mitt hår föll av. Jag förstår att vissa kanske tycker att jag borde vara glad bara för att ha överlevt. Men det är ändå väldigt jobbigt att se och uppleva den här förändringen och inse att det inte finns något att göra åt det. Värst av allt är det väldigt annorlunda mot att åldras där de här tecknen uppkommer gradvis. Jag har ju nämligen inte haft tid att vänja mig vid dem. Det hände nästan över en natt. Det kändes som en mardröm som jag bara inte kunde vakna från.

Ärligt talat har jag aldrig haft den vackraste hyn eller det glansigaste håret i kvarteret. Jag har allergier och jag har alltid haft svårt att hitta hudvårdsprodukter och schampo som inte orsakar ytterligare skada, för att inte tala om att göra det hela bättre. Men jag har aldrig varit så mycket för det där med smink. Det var först efter att ha överlevt detta som jag bestämde mig för att göra något och glädjas åt varje ögonblick. Jag ville se ut och känna mig som jag gjorde tidigare, eller till och med bättre, så att jag kunde bevisa för mig själv och världen att det är möjligt att gå vidare. Så jag ändrade min kost och började träna regelbundet. Att komma i form och ta hand om huden var enkelt. Men med ögonfransarna var det annorlunda. De blev sig aldrig riktigt lika efter cystotatikabehandlingen. Och jag kände mig alltid osäker med det..."

"Pro-Age Mascara får mina fransar vackrare och snyggare än någonsin förr."

Man kunde aldrig ana vad Birgitta hade gått igenom när man såg henne. Hon lyckades inte bara komma i form och förnya sin hud, utan hon hittade också ett sätt att få perfekta fransar.

"Du vet redan det här om du någonsin har varit med om det ... Det finns otaliga alternativ när det gäller hudvård, allt från fuktkrämer till kollagentillskott. Men om du har problem med tunna och glesa fransar har du bara ett fåtal alternativ att välja mellan. Du kan antingen prova "magiska" tillväxtserum som helt enkelt inte fungerar, eller så kan du prova förlängningar med lim som inte bara gör att fransarna bryts och faller av utan också är extremt svåra att få bort när du inte ska ha dem längre. Ett tredje alternativ som är lite mittemellan dessa är att använda mascara. Mascara ger fransarna längd och volym. De är det mest uthärdliga av de tre alternativen, men de har ändå många problem som gör att man inte ens kan känna sig någorlunda bekväm med att använda dem.

Först och främst är de ofta tillverkade med starka kemikalier som kan orsaka klåda och få ögonen röda och rinnande, vilket i sin tur kan förstöra din makeup när som helst under dagen. Och tidigare har jag provat att använda mascaror med naturliga allergivänliga ingredienser. Och de är utan tvekan ännu värre eftersom de ger en klumpig hinna när man använder dem, och fransarna spretar och det ser kladdigt ut. När jag först började med att förändra mitt utseende sa jag inte ett ord om det till någon, för jag ville inte att de skulle ge mig komplimanger bara för att de tyckte synd om mig. Jag behövde verkliga resultat. Men när jag till slut gav upp med att fixa mina fransar berättade jag hur det kändes tillsammans med min bästa väninna Carol. Hon och jag träffades i en stödgrupp för andra som överlevt cancer, och hon var den enda som kunde förstå vad jag just då gick igenom. Och som tur var fick jag genom henne höra talas om den nya pro-age-mascaran som äntligen kunde hjälpa mig att bli av med det här problemet...

2 _ Gmail Mockup.png__PID:1ab773bf-f2dc-4066-8806-b60096253428

Jag blev inbjuden att vara med i VitaeCharm testgrupp för den nya pro-age mascaran!

Det lät lovande eftersom Carol inte är den typ av person som blir entusiastisk över ingenting. Men när hon berättade för mig om VitaeCharm såg jag hur hennes blick lyste upp. Jag kunde inte sluta tänka på hur fantastisk jag skulle känna mig och se ut om det här faktiskt hjälpte för mina fransar. Och jag räknade dagarna tills jag äntligen kunde se mig själv i spegeln och känna mig stolt över vad jag åstadkommit efter hela den här tiden…

"På bara 20 sekunder blev mina fransar snyggare än jag ens hade kunnat föreställa mig!"

"Jag vet att det låter som om jag överdriver lite. Men jag skojar inte, mina fransar är snyggare idag än de var när jag bara var lite över 20!

"Jag testade den här mascaran så fort den kom. Och min upplevelse hittills har helt enkelt varit fantastisk. Först och främst är det något man inser redan när man använder den för första gången. Den känns NATURLIG. Den sved inte i ögonen, den kliade inte på huden - den kändes lika naturlig som en skvätt rent vatten. Först blev jag förvånad eftersom den hade en annorlunda borste. Men när jag väl började använda den insåg jag hur genial den var. Helt enkelt något alldeles nytt. Den gör det lätt som en plätt att komma åt till och med de allra minsta fransar. Den separerade varsamt varje enskild frans och gjorde det så enkelt att applicera mascaran. Och inom 20 sekunder såg mina fransar perfekta ut. Inga klumpar eller fransar som överlappade eller korsade varandra. Den gav volym och längd till fransarna, och det trodde jag aldrig att jag skulle få uppleva. Jag kunde inte slita blicken från spegeln - mina fransar såg perfekta ut från alla håll!"

a5.jpg__PID:e1b5de91-f275-4d06-8ec3-df9d96f25fcc

Är detta verkligen mina ögon? Jag hade ingen aning om att de kunde bli så snygga bara omständigheterna var rätt!

Detta fick mig verkligen att förstå att kvinnor i min ålder fortfarande kan vara eleganta och vackra utan att betala tusentals kronor till kliniker eller genomgå kosmetisk kirurgi. Det är alltid färgen eller formen som först nämns när man pratar om en persons ögon. Men det som får dem att se eleganta och vackra ut är ramen som omger dem. Och du kan åstadkomma samma fascinerande utseende genom att veta hur du stylar dina ögonfransar med längd och volym. VitaeCharm tar hand om det åt mig. Inte ens när jag har glasögon på mig smetar den eller blir kladdig. Och till skillnad från andra mascaror med starka kemikalier har den här unika ingredienser som vårdar fransarna och håller dem återfuktade från morgon till kväll. Och den är enkel att ta bort med ljummet vatten."

Efter 9 månaders cytostatikabehandling hittade Birgitta till slut ett sätt att få så vackra ögonfransar att till och med en 20-åring kan avundas dem.

VitaeCharms borste har en tubteknik som gjorde det lättare för Birgitta att applicera mascaran på varje frans och ge dem längre utseende med volym och lyster som varade hela dagen. Och den är särskilt framtagen för kvinnor över 60 så att de kan få allt som deras fransar behöver i en och samma mascara:

vc_l_1.jpg__PID:6a0bc059-7409-493a-88f3-227ea8cb19e0

 1  Nå enkelt de allra minsta fransarna med hjälp av tubtekniken och den tunna borsten!

VitaeCharm har en liten borste som gör det enkelt att forma ögonfransarna. Men låt dig inte luras av storleken och den ovanliga formen! Borsten bygger på tubteknik som gör det enkelt att separera även de allra minsta fransarna och applicera den förlängande mascaran på varje enskild frans. Den banbrytande utformningen är det första som skiljer Pro-Age Mascara från alla andra.

l1.jpg__PID:35799fc4-d266-4bf5-9607-e1b5de91f275

 2  Klumpfri applicering för att säkerställa att fransarna separeras.

Applicera enkelt mascaran med vetskapen om att den inte klumpar sig efteråt. Serumet är framtaget för att få dina fransar att se eleganta och vackra ut. När du är klar med appliceringen är dina fransar separerade och prydliga. Den förlänger fransarna på mindre än 20 sekunder samtidigt som den ger dem volym och lyster!

vc_l_6.jpg__PID:a93ac8f3-227e-48cb-99e0-7f832c1c5456

 3  Klarar till och med de tuffaste omständigheter.

Det spelar ingen roll om det regnar ute eller om du har glasögon på dig. Pro-Age Mascara är framtagen för att sitta kvar länge, och den tål i stort sett allt som du kan utsättas för i vardagen. Varje frans håller sig på plats, så du behöver aldrig oroa dig för att det ska bli svart under ögonen!

other_vc_4__PID:751917f1-6301-4c42-9a93-5e2a5dc3fa26

 4  Utformad specifikt för känsliga och rinnande ögon.

Många kvinnor brukar avstå från mascaror och andra kosmetiska produkter eftersom de starka kemikalierna i dem kan vara besvärliga för känsliga ögon och ömtålig hy. Pro-Age Mascara har utformats specifikt för känslig hud och känsliga ögon. De naturliga allergivänliga ingredienserna orsakar varken rodnad, klåda eller irritation.

gif_vc_9__PID:3906a5ed-3919-4fe6-a9af-18bcdf42414a

 5  Vårdar fransarna hela dagen, tas lätt bort med ljummet vatten.

Det kanske bästa med VitaeCharm och anledningen till att den är så populär är att där andra mascaror använder starka kemikalier för att åstadkomma det de utlovar, så förhindrar Pro-Age Mascara inte bara fransarna från att brytas eller falla av - den innehåller dessutom naturliga ingredienser som ricinolja och stearinsyra som vårdar och återfuktar fransarna hela dagen.

Forskningschefen för VitaeCharm, som redan har lanserat deras exklusiva pro-aging mascara som ett säkrare och mer tillförlitligt alternativ till förlängningar, och som redan har tilldelats sju olika utmärkelser på olika internationella kosmetikaplattformar, kommenterar den ökande populariteten för Pro-Age Mascara:

a6_1.jpg__PID:de91f275-5d06-4ec3-9f9d-96f25fcc2abf

"När vi först startade hade vi som mål att ta fram en formula som fungerar på samma sätt som de bästa mascarorna, men utan några starka kemikalier som kan orsaka sveda och irritation. Man ska givetvis inte behöva göra avkall på komfort för utseendets skull. Men när vi väl hade utformat tubtekniken och gjort det här alternativet tillgängligt för kvinnor över 60, visste vi att vi hade uppnått så mycket mer med vår Pro-Age Mascara. Våra kliniska observationer på över 200 kvinnor och de resultat de uppnådde med vår produkt bekräftas av oberoende institutioner. Vår formula håller fransarna snygga i över 13 timmar, även i tuffa väderförhållanden. Detta är definitivt en ny era för kosmetika för hemmabruk. Aldrig förr har kvinnor i 60-årsåldern kunnat ha lika snygga ögonfransar med en längd och volym som de som fortfarande varit i 20-årsåldern."

Boris Dushkin, forskningschef på VitaeCharm

Fransar med volym och glans – till och med i 60-årsåldern. INGA IRRITERANDE ÄMNEN, INGA HÅRDA KEMIKALIER, INGA FÖRLÄNGNINGAR.

Pro-Aging Mascara har blivit en viral succé sedan den lanserades. Kvinnor i alla åldrar från hela världen har upplevt positiva resultat. Är du redo att bli en av dem?

SE (3).jpg__PID:6bc6b033-7d79-416b-9f4a-ebfe02259963

Resultat som konkurrerar med Photoshop och tusentals kronor för klinisk behandling. Fantastiskt!

SE.jpg__PID:82d533f9-6bc6-4033-bd79-f16b5f4aebfe

Mina fransar är lika vackra som de var när jag var 20. Jag kan knappt tro mina ögon!

SE (2).jpg__PID:33f96bc6-b033-4d79-b16b-5f4aebfe0225

Min hudterapeut kunde knappt tro det var sant när jag skickade den här bilden till henne!

cta4.jpg__PID:acf00c1e-5d17-4eae-a5f9-1d2801bfff5f

Den här mascaran är fantastisk. Jag har aldrig använt något liknande förut. Fick verkligen mina ögon att synas!

Den enastående effekten av VitaeCharm Pro-Age Mascara har också bekräftats av välkända institutioner utanför Sverige, bland annat i Sydkorea, Japan, Tyskland, Frankrike och Italien. Den har redan utsetts till den mest rekommenderade kosmetiska lösningen 2024, och det förväntas att var tredje kvinna i Sverige mot slutet av 2024 kommer att använda denna banbrytande produkt för att styla sina ögonfransar Så se till att hålla dig före i utvecklingen!

Fransar med volym och glans efter 60 - sätt stopp för glesa och tunna fransar 2024 och förläng dem på mindre än 20 sekunder redan idag.

Föreställ dig att du ser dig själv i spegeln, fascinerad av synen av frodiga, fylliga fransar som ramar in dina ögon. Varje frans är lång, fyllig och vackert definierad, vilket drar uppmärksamheten till din ungdomliga och livfulla blick. Med bara ett enda ögonkast utstrålar du självförtroende och charm och känner dig mer glamorös än någonsin förr. Med varje blick blir du påmind om att skönhet inte har någon ålder - och med dina vackra fransar som visar vägen är du redo att möta världen med enastående charm och elegans.

Så vänta inte längre och börja styla dina fransar redan idag. VitaeCharms varumärkesrepresentant har tagit fram ett exklusivt erbjudande för våra läsare.

Om du längtar efter att förvandla dina fransar från glesa och tunna till frodiga och fylliga på nolltid, precis som Birgitta så framgångsrikt gjorde, kan du klicka på länken nedan för att upptäcka hemligheten med att få fylliga, långa fransar utan att använda lösögonfransar eller extensions. Du skickas vidare till vår officiella hemsida där du kan köpa originalet av den lyxiga fransförstärkande mascaran med en exklusiv rabatt. Vänta inte längre med att frigöra skönheten i dina naturliga fransar.

a4.jpg__PID:db3604a6-6586-4579-9fc4-d2668bf5d607

Få en exklusiv VitaeCharm Pro-Age Mascara med en specialrabatt ♥ >>>

Du kan dra nytta av detta unika erbjudande i enbart 3 dagar

pack3.jpg__PID:d53d4b22-4713-4470-9ea4-d848a17cf155

TIDSBEGRÄNSAD LÄSARKAMPANJ: Om du beställer nu får du upp till 40% rabatt på VitaeCharm Pro-Age Mascara™. Endast tillgängligt här. Endast för de första 200 kunderna.

SÄKRA DIN EXKLUSIVA RABATT OCH FÅ DIN PRO-AGE MASCARA FÖR UPP TILL 40% RABATT IDAG